Ordning och reda – lättare uppföljning med rätt systemstöd

Ordning och reda - lättare uppföljning

När det kommer till att följa upp att de aktiviteter som behöver bli gjorda faktiskt har blivit av, är ordning och reda något som kommer vara avgörande. När aktiviteterna du ska följa upp är strukturerade på ett överskådligt vis underlättas processen för att dra slutsatser och se mönster. Med det sagt finns det många sätt för att skapa ordning och reda, och egentligen finns det nog ingen lösning som är bäst i alla situationer. Ibland använder man sig av system i verksamheten som har inbyggda funktioner och kan ge underlag som du behöver.

Har du ett system som Amigotools som du själv kan modifiera slipper du både oreda och externa lösningar frikopplade från kärnsystemet.

Däremot om det inte finns system i verksamheten som har den funktionen, eller om underlaget inte är uppbyggt som önskat, blir det lätt oreda. Därför bör du satsa på ett system som du själv kan modifiera så slipper du både oreda och externa lösningar frikopplade från kärnsystemet.

Därför är det välinvesterad tid att fundera över hur de nuvarande systemen i verksamheten samverkar och hur samspelet kan förbättras då det kan resultera i viktiga effektivitetsförbättringar.

Vill du veta mer om hur Amigotools fungerar och kan effektivisera just din verksamhet? Klicka här.

Fann du inlägget informativt eller hjälpsamt? Visa ditt stöd och dela gärna på någon av kanalerna nedan!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Arkiv