Effektiv bevakning med rätt verktyg – för kundens skull

Effektiv bevakning med rätt verktyg - för kundens skull

Högre effektivitet, mer kvalitativt arbete, nöjdare kunder, bättre lönsamhet.  Det är inte raketforskning. Men processen är inte alltid lika överkomlig i praktiken som den ser ut på papper – inte sant? 

Det gäller att börja i rätt ände och ta ett steg i taget. Man måste lära sig att gå innan man kan börja springa. Där finns tyvärr ingen genväg. Men för detta krävs rätt verktyg och rätt förutsättningar. Då uppkomna problem oftast ska lösas inom korta tidsramar finns det inget som heter lugn och ro inom väktaryrket, speciellt då det ofta samtidigt kommer in andra ärenden. 

‘överträffa kundens förväntningar och öppna upp för en bestående kundrelation där ni växer gemensamt’

Men med hjälp av en automatiserad distribution av såväl uppdrag, som rapportering och avvikelsehantering, samt kartfunktioner och en kontinuerlig dataanalys, underlättar du för din personal att ställa sig upp på benen, redo att ta sitt första sprintsteg mot ett mer effektivt och kvalitativt arbete, så att ni tillsammans kan överträffa kundens förväntningar och öppna upp för en bestående kundrelation där ni växer gemensamt över tid. 

Ibland innebär detta stora organisatoriska förändringar och långa nätter med administrativt arbete och planering. I andra fall finns lösningen närmare till hands och stora framsteg kan göras under ett par dagar. Med Amigo Tools kan lösningen finnas i din mobiltelefon inom loppet av några minuter.

Klicka här för att veta mer om hur vårt system fungerar i praktiken eller besök vår Youtube kanal för att se demos.

Vill du veta mer om hur Amigotools fungerar och kan effektivisera just din verksamhet? Klicka här.

Fann du inlägget informativt eller hjälpsamt? Visa ditt stöd och dela gärna på någon av kanalerna nedan!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Arkiv